Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

chrupiaca bagietka z masłem czosnkowym i zółtym serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

żółty ser
czosnek
masło
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: chrupiaca bagietka z masłem czosnkowym i zółtym serem

Bagietkę nacinamy w poprzek, do co drugiego nacięcia kładziemy ser żółty oraz masło czosnkowe przygotowane z masła, roztartego czosnku soli i pieprzu. Tak przygotowana bagietkę zapiekamy w piekarniku aż zrobi się rumiana i chrupiąca.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 30.05.2012 07:20
super
olkaaa 15.12.2011 20:12
pycha
iga2 01.11.2011 19:24
pyszne
rutynka 30.10.2011 17:33
mm pyszne!
Ewelina47 01.10.2011 12:27
pycha lubię takie kanapeczki
aleksa123 16.09.2011 20:24
pycha
Ania67 07.09.2011 08:46
extra
Seba 23.08.2011 18:31
Musi być smaczne
dianix 22.08.2011 20:28
nigdy nie robilam, za to zjadlam kupowana u kolezanki i byla naprawde dobra. zrobie sobie sama teraz;d

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak