Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tagliatelle z cukinią i pieczarkami

4.0
(29)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukinia 350 gram
oliwa 1 łyżka
pomidor 2 sztuka
ser lazur 2 sztuka
pieczarki 40 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Tagliatelle z cukinią i pieczarkami

Cukinię pokrój na grube paski wzdłuż. Podsmaż na złoto na oliwie. Dodaj pomidory i duś przez chwilę. W osobnym garnku rozpuść ser lazur dodaj do niego czosnek. Pieczarki poduś w garnku na oleju i połącz z sosem serowym. Ugotuj makaron- polej sosem z pieczarkami i dodaj cukinię.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 15.06.2012 12:29
super
Goya 15.06.2012 12:29
super
Maryś1 07.07.2010 22:09
Nie znam czegoś takiego
bercik1 10.05.2010 11:20
Nigdy nie próbowałem, chyba czas najwyższy skorzystać z tego przepisu.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak