Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rydze w smietanie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rydze 60 dkg
śmietana 12% 15 ml
masło 5 łyż
sól, pieprz
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: rydze w smietanie

rydze kroimy i lekko obgotowujemy a następnie smażymy na maśle wraz z pokrojoną w paseczki cebulę gdy zmiękną i dodajemy śmietanę doprawimy do smaku. Podajemy z chlebem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak