Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos z kabaczka na szybko

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe bez kości 250 g
pieprz
sól
tłuszcz do smażenia
kabaczek 1 obrany

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z kabaczka na szybko

Kabaczka pokroić w kostkę, włożyć do garnczka.
Mięso pokroić w paseczki, podsmażyć na patelni.
Mięso dodać do kabaczków, dodać też sól i pieprz, wymieszać, dusić na wolnym ogniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aeksandra 29.11.2010 11:37
tanie i zapewne dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak