Sposób przygotowania:Pietruszkę, cebulę i gruszkę obieramy i kroimy w kostkę.
Warzywa i gruszkę smażymy w garnku na oleju i maśle.
Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę.
Wrzucamy do podsmażonych warzyw z gruszką.
Zalewamy bulionem, dodajemy przyprawy i doprowadzamy do wrzenia.
Gotujemy na małym ogniu do czasu, aż warzywa będą miękkie.
Dolewamy mleko i śmietanę.
Zagotowujemy.
Dodajemy sok z cytryny.
Pozostałe wiadomości
AktualnościKim są trenerki Małgorzaty Rozenek-Majdan w "Pokonaj mnie, jeśli potrafisz"?
KlaraKlara zostanie mamą? Nowe odcinki serialu w player.pl
Kuchenne RewolucjeMagda Gessler powraca do "Rumiane i Pieczyste Szynk". Była zadowolona?
Kuchenne RewolucjeKuchenne rewolucje: Czy kucharz z restauracji "Na Winklu" zdał egzamin Magdy Gessler?
MilionerzyOdcinek specjalny Milionerów w Poniedziałek Wielkanocny! Kto zagra o milion?
AktualnościThe Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie
AktualnościZgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!
MasterChef NastolatkiKonkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!
AktualnościGwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"