Blondie Karoliny Siwki (Bydgoszcz)

Blondie
Blondie

Sposób przygotowania:

  • Czekoladę rozpuszczamy z dodatkiem masła.
    • Jaja ubijamy z cukrem i ekstraktem z wanilii.
      • Powstałą masę łaczymy z rozpuszczoną czekoladą.
        • Dodajemy mąkę i sól
          • Ciasto wylewamy na blachę.
            • Pieczemy w temperaturze 170°C przez 30 minut.
              podziel się:

              Pozostałe wiadomości

              Kuchenne rewolucje: Czy kucharz z restauracji "Na Winklu" zdał egzamin Magdy Gessler?

              Kuchenne rewolucje: Czy kucharz z restauracji "Na Winklu" zdał egzamin Magdy Gessler?

              Odcinek specjalny Milionerów w Poniedziałek Wielkanocny! Kto zagra o milion?

              Odcinek specjalny Milionerów w Poniedziałek Wielkanocny! Kto zagra o milion?

              The Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie

              The Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie

              Zgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!

              Zgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!

              Konkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!

              Konkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!

              Gwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"

              Gwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"