Ale Sajgon! Maffashion (Gwiazdy internetu)

Ale Sajgon!
Ale Sajgon!

Sposób przygotowania:

  • W garnku zagotowujemy wodę.
    • Wrzucamy makaron ryżowy i gotujemy przez około 3 minuty.
      • W dużym woku rozgrzewamy olej.
        • Dodajemy pokrojony drobno czosnek.
          • Gdy czosnek lekko się podsmaży wrzucamy krewetki.
            • Smażymy przez 1 minutę.
              • Dodajemy pokrojone tofu i smażymy przez około 2-3 minuty.
                • Wbijemy jajka i podsmażamy przez 1 minutę.
                  • Delikatnie mieszamy.
                    • Dodajemy ugotowany makaron i smażymy przez około 4 minuty.
                      • Wszystkie składniki sosu łączymy i dokładnie mieszamy.
                        • Powstały sos wlewamy na wok.
                          • Dodajemy kiełki i posiekaną dymkę.
                            • Dokładnie mieszamy.
                              • Orzechy miażdżymy bardzo dokładnie i dodajemy pod koniec smażenia.
                                podziel się:

                                Pozostałe wiadomości