Mintaj opiekany po ¶l±sku
Informacje o Mintaj opiekany po ¶l±sku
-
Menu dnia [wynik głosowania na Facebooku]
przyrz±dza się rybę na ¦l±sku! Przeczytaj przepis na mintaja opiekanego po ¶l±sku W tym tygodniu wybrali¶cie: Sernik na zimno z truskawkami i cynamonowym spodem! Oto przepis: Sernik na zimno z truskawkami i cynamonowym spodem spód sernika: 200 g suchego biszkoptu 60 g br±zowego cukru 120 g
-
Menu dnia [wynik głosowania na Facebooku]
się czasami drobno start± skórkę cytrynow±, w sezonie można podać j± z truskawkami albo wi¶niami. ¬ródło: Nowa Kuchnia Polska Zobacz też: Menu dnia z mintajem opiekanym po ¶l±sku
-
Proste i niedrogie dania z ryb±
również inne ryby, np. morszczuka, mirunę, itp. Podawaj z chlebem. Mintaj opiekany po ¶l±sku 60 dag filetów z mintaja 2 duże lub 3 mniejsze jajka m±ka tarta bułka sól olej do smażenia Marynata: 120-150 ml octu 2 litry wody 1 cebula 4 li¶cie laurowe 8 ziaren ziela angielskiego 1 łyżeczka
-
Zamiast karpia i ¶ledzia
ok. 5 min. Sals± polewamy sandacza lub podajemy j± osobno w miseczce. Mintaj opiekany po ¶l±sku Składniki: 60 dag filetów z mintaja 2 duże lub 3 mniejsze jajka m±ka tarta bułka sól olej do smażenia Marynata: 120-150 ml octu 2 litry wody 1 cebula 4 li¶cie laurowe 8 ziaren ziela angielskiego 1
-
¦niadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze ¶wiata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad ¶wi±teczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka ¶ledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka ¶ledziowa z fasol± i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki