Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Dip krabowy
Dip krabowy - składniki:
Dip krabowy - sposób przygotowania:
W misce ubijamy trzepaczką śmietanę z serkiem homogenizowanym. Mięso kraba kroimy lub rozdzieramy na kawałki. Cebulki i szczypior kroimy w cieniutkie plasterki. Oczyszczoną paprykę drobno siekamy. Do ubitej masy serowej dodajemy mięso kraba, paprykę, cebulkę i przyprawy, mieszamy, przykrywamy i wstawiamy do lodówki, żeby dobrze schłodzić.
- 1/2 szklanki gęstej śmietany
- 1 pudełko (250 g) serka homogenizowanego
- 2 młode cebulki ze szczypiorem
- 1 czerwona papryka
- 1/2 łyżeczki proszku curry naturalnego
- 150 g paluszków krabowych
- 1/4 łyżeczki soli czosnkowej
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki