Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Pasztet wieprzowy
Pasztet wieprzowy - składniki:
Pasztet wieprzowy - sposób przygotowania:
Pokrój cebulę, mięso i wątrobę. Zmiksuj z anchois lub przepuść dwa razy przez maszynkę do mięsa. Rozgrzej piekarnik do temperatury 150°C. Do masy mięsnej dodaj mleko, mąkę, sól, pieprz, tymianek i ziele angielskie, wymieszaj. Napełnij natłuszczoną formę keksową, piecz około godziny. Ostudź, wyjmij z formy i pokrój w plastry. Podawaj z korniszonami i marynowanymi buraczkami
A może coś innego?
Informacje o Pasztet wieprzowy
-
Co najbardziej tuczy nas w święta i jak odchudzić wielkanocne menu? Pytamy dietetyka
owocami suszonymi i orzechami 7. Galantyna z mięsa wieprzowego -> Galantyna drobiowa z orzechami 8. Galaretka z nóżek -> Galaretka z kurczaka lub chudej ryby z dodatkiem warzyw 9. Pasztet wieprzowy -> Pasztet drobiowy z dodatkiem warzyw 10
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki