Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Makaron zapiekany z łososiem
Makaron zapiekany z łososiem - składniki:
Makaron zapiekany z łososiem - sposób przygotowania:
Zrób farsz: pokrój łososia, posyp mąką, usmaż na oliwie. Dodaj pokrojone pomidory, posiekany czosnek, gorące wino z masłem i śmietanę. Gotuj parę minut na małym ogniu.
Wlej sos pomidorowy do żaroodpornego naczynia. Ugotowane conchiglioni nadziej farszem, piecz 5 minut w temp. 220°C. Można dodać starty parmezan lecz Włosi nie używają go do ryb ponieważ uważaja że te smaki się ze soba nie łączą.
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki