Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Muszle faszerowane łososiem i szpinakiem
Muszle faszerowane łososiem i szpinakiem - składniki:
Muszle faszerowane łososiem i szpinakiem - sposób przygotowania:
Szpinak wrzucamy na patelnię, podlewamy dwiema łyżkami wody. Dusimy na wolnym ogniu aż zmięknie. Dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek, dokładnie mieszamy, podsmażamy chwilę, studzimy. Po ostudzeniu odciskamy wodę. Szpinak mieszamy z serkiem mascarpone i pokrojonym na kawałki łososiem. Farsz doprawiamy solą i pieprzem i jeszcze raz mieszamy. Farszem napełniamy ugotowane, zahartowane zimną wodą i odcedzone muszle. Smacznego.
Faszerowane warzywa - nawPYCHAj im!
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki