Tysi±ce przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizaæ
Ch³odnik z botwiny, marynowana cielêcina, ¿ó³tko confit
Ch³odnik z botwiny, marynowana cielêcina, ¿ó³tko confit - sk³adniki:
Ch³odnik z botwiny, marynowana cielêcina, ¿ó³tko confit - sposób przygotowania:
- Botwina z buraczkami - 2 pêczki
- sok z cytryny -2 ³y¿eczki
- ¶mietana 18% - 300 ml
- kefir - 200 ml
- niesolony wywar warzywny -100ml
- sok z kiszonych ogórków - 60ml
- siekany szczypior - 2 ³y¿ki
- siekany koperek - 1 ³y¿ka
- sól morska
- pieprz
- oczyszczony filet cielêcy - 100g
- syrop klonowy - 20ml
- oliwa -20 ml
- go¼dziki - 4szt
- siekana kolendra - 1 ³y¿ka
- siekany imbir - 1 ³y¿eczka
- kruszony pieprz
- olej lniany
- ¶wie¿y rozmaryn -1 ga³±zka
- ¶wie¿y tymianek - 1 ga³±zka
- ¿ó³tko kurze od kury zielononó¿ki - 2szt
Ch³odnik z botwiny, marynowana cielêcina, ¿ó³tko confit [Gotuj z Melani±]
Informacje o Ch³odnik z botwiny, marynowana cielêcina, ¿ó³tko confit
-
Ch³odnik z botwiny, marynowana cielêcina, ¿ó³tko confit
Sk³adniki na 2 porcje: - Botwina z buraczkami - 2 pêczki - Sok z cytryny -2 ³y¿eczki - ¦mietana 18% - 300 ml - Kefir - 200 ml - Niesolony wywar warzywny -100ml - Sok z kiszonych ogórków - 60ml - Siekany szczypior - 2 ³y¿ki - Siekany koperek - 1 ³y¿ka - Sól morska - Pieprz
-
¦niadania -
Obiady -
Zupy -
Sa³atki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobiæ? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ry¿ -
Przetwory
-
Gulasze -
Ry¿ -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze ¶wiata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad ¶wi±teczny -
Ryby -
Sa³atki - Sa³atka jarzynowa przepis
- Sa³atka ¶ledziowa przepis
- Sa³atka z kuskusem i tuñczykiem
- Sa³atka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sa³atka z czerwonej kapusty
- Sa³atka ¶ledziowa z fasol± i ziemniakami
- Sa³atka pieczarkowa
- Sa³atka z wêdzonym ³ososiem
- Sa³atka z groszkiem i krewetkami
- Sa³atka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki