Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Makaron razowy w natce pietruszki z białą fasolą i suszonymi pomidorami z mozzarellą i grana padano
Makaron razowy w natce pietruszki z białą fasolą i suszonymi pomidorami z mozzarellą i grana padano - składniki:
Makaron razowy w natce pietruszki z białą fasolą i suszonymi pomidorami z mozzarellą i grana padano - sposób przygotowania:
Makaron gotujemy al dente. Odcedzamy. Do miski przekładamy: posiekaną natkę, fasolę, pokrojone suszone w oliwie pomidory, kawałki mozzarelli oraz starty grana padano. Dodajemy makaron, oliwę z pierwszego tłoczenia oraz przyprawy. Całość starannie mieszamy i podajemy zaraz po przygotowaniu. Przepis pochodzi z bloga: http://mojasmaczna-kuchnia.blogspot.com/
- 200 gmakaronu razowego sedani
- szklanka osączonej białej fasoli - opłukanej
- kilka kawałków suszonych w oliwie pomidorów
- posiekana natka pietruszki
- kilka mini kulek mozzarelli
- 4 garście startego sera grana padano
- przyprawa Specialite suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
- sól
- pieprz do smaku
- 5 łyżek oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia
Spaghetti razowe z kolorowymi warzywami [HAPS KIDS]
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki