Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać

Makaron razowy w natce pietruszki z białą fasolą i suszonymi pomidorami z mozzarellą i grana padano

Autor
A A A

Średnia ocena potrawy

Oceń przepis (0 głosów)

Makaron razowy w natce pietruszki z białą fasolą i suszonymi pomidorami z mozzarellą i grana padano - składniki:
Makaron razowy w natce pietruszki z białą fasolą i suszonymi pomidorami z mozzarellą i grana padano - sposób przygotowania: Makaron gotujemy al dente. Odcedzamy. Do miski przekładamy: posiekaną natkę, fasolę, pokrojone suszone w oliwie pomidory, kawałki mozzarelli oraz starty grana padano. Dodajemy makaron, oliwę z pierwszego tłoczenia oraz przyprawy. Całość starannie mieszamy i podajemy zaraz po przygotowaniu. Przepis pochodzi z bloga: http://mojasmaczna-kuchnia.blogspot.com/
Spaghetti razowe z kolorowymi warzywami [HAPS KIDS]