Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Parówki z pieczarkami
Parówki z pieczarkami - składniki:
Parówki z pieczarkami - sposób przygotowania:
Cebulę pokroić w kostkę, zrumienić na oleju. Obrać parówki, pokroić na 3 części i każdą ponacinać z góry i dołu (na krzyż). Dodać je do cebuli. Smażyć na patelni do czasu aż troszkę się zarumienią. Pieczarki pokroić w półplasterki, dodać do cebuli i parówek. Lekko podsmażyć. Do podsmażonych składników dodać pół szklanki wody oraz ketchup. Wszystko dokładnie wymieszać. Gotować na małym ogniu, często mieszając, do chwili aż płyn wyparuje. Jeszcze chwilkę smażyć. Doprawić do smaku.
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki