Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Krewetki z pastą z awokado i z kukurydzy
Krewetki z pastą z awokado i z kukurydzy - składniki:
Krewetki z pastą z awokado i z kukurydzy - sposób przygotowania:
Robimy pastę z awokado. Miąższ miksujemy lub rozcieramy w moździerzu z pozostałymi składnikami. Drugą pastę robimy, miksując kukurydzę. Krewetki blanszujemy we wrzącej wodzie ok. 2 minut. Podajemy od razu z obiema pastami.
Krewetki w kokosowej panierce
Informacje o Krewetki z pastą z awokado i z kukurydzy
-
Siadamy im na ogonie!
Krewetkowy śródziemnomorski przysmak (dla 3-4 osób) 4-5 ząbków czosnku dobra oliwa 50 g masła
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki