Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Dwójniak korzenny niesycony
Dwójniak korzenny niesycony - składniki:
Dwójniak korzenny niesycony - sposób przygotowania:
Sporządzamy esencję korzenną. Przyprawy zalewamy mieszaniną spirytusu i wódki, macerujemy przez 2 tygodnie. Rozpuszczamy miód w letniej wodzie (ok. 20-25°C), dodajemy pożywkę i zaszczepiamy drożdżami. Po ustaniu cichej fermentacji dodajemy do miodu macerat korzenny.
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki