Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Tartinki z serem kozim i figami
Tartinki z serem kozim i figami - składniki:
Tartinki z serem kozim i figami - sposób przygotowania:
Kromki smarujemy serem kozim. Figi myjemy, suszymy, kroimy na cztery części i układamy na serku. Każdą kromkę polewamy odrobiną miodu. Układamy na blasze i pieczemy 15-20 minut w 160°C. Tartinki podajemy na ciepło, przybrane listkami mięty.
Informacje o Tartinki z serem kozim i figami
-
Figi są teraz tanie i pyszne. Jak je dobrze wykorzystać? 11 przepisów na sezon
konkurs "Szybko i smacznie" Prosta i efektowna przekąska? Polecamy kanapeczki z ciemnego pieczywa z twarożkiem (może być kozi, ale nie musi, jeśli nie lubicie) i figami. Jeśli macie ochotę, możecie je polać miodem. Pycha! Tartinki z serem kozim i figami 12 małych kromek ciemnego pieczywa
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki