Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać

Dressing pomarańczowy

Autor
A A A

Średnia ocena potrawy

Oceń przepis (0 głosów)

Dressing pomarańczowy - składniki:
Dressing pomarańczowy - sposób przygotowania: Na desce kuchennej rozetrzyj czosnek z solą, wymieszaj (w słoiczku lub shakerze) z solą, musztardą, miodem i sokiem pomarańczowym. Wlej oliwę i potrząsaj słoikiem, aż utworzy się gładka emulsja. Sos przypraw do smaku solą i pieprzem. Możesz polewać nim zieloną sałatę, sałatki owocowe i warzywne.

Informacje o Dressing pomarańczowy

  • Nowe ryby na świątecznym stole

    Nowe ryby na świątecznym stole

    jest wiele – można go upiec w migdałach, zaserwować w tradycyjnej galarecie, lub podać wędzoną rybę w przepysznej sałatce np. awokado i dressingiem pomarańczowym. Co ważne, najpopularniejsza metoda przyrządzania pstrąga - smażenie w panierce, powinna odejść w zapomnienie, ponieważ w ten