Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać

Kotlety wieprzowe z salsą verde

Autor
A A A

Średnia ocena potrawy

Oceń przepis (0 głosów)

Kotlety wieprzowe z salsą verde - składniki:
Kotlety wieprzowe z salsą verde - sposób przygotowania: Najlepiej użyć schabu z kością - mięso pieczone z kością ma więcej soczystości i smaku. Mięso płuczemy, osuszamy, posypujemy pieprzem i kładziemy na grill. Pieczemy po 3-4 min z każdej strony. Robimy salsę verde. Wszystkie składniki wkładamy do blendera i miksujemy na gładką masę (można sobie ten sos przygotować wcześniej).Gotowe kotlety wieprzowe smarujemy salsą i podajemy z grillowanymi warzywami.

Informacje o Kotlety wieprzowe z salsą verde

  • Ekspresowy obiad z mięsem - gotowy w pół godziny!

    Ekspresowy obiad z mięsem -  gotowy w pół godziny!

    również usmażyć na zwykłej patelni, posmarowanej niewielką ilością tłuszczu). Możesz podawać z pieczonymi ziemniakami, ziemniaczanym puree lub pieczywem. Kotlety wieprzowe z salsą verde 4 grube plastry schabu po 200 g każdy pieprz młotkowany Salsa verde: 2 ząbki czosnku 3 filety anchois 1 pęczek

  • Pięć obiadów, które walczą z zimową oponką

    Pięć obiadów, które walczą z zimową oponką

    . Kotlety wieprzowe z salsą verde 4 grube plastry schabu po 200 g każdy pieprz młotkowany Salsa verde: 2 ząbki czosnku 3 filety anchois 1 pęczek natki pietruszki 15 liści bazylii 15 liści mięty 1 łyżka kaparów 150 ml oliwy Najlepiej użyć schabu z kością - mięso pieczone z kością ma więcej

  • Kolacja niespodzianka - co szybkiego, łatwego i efektownego można przygotować?

    Kolacja niespodzianka - co szybkiego, łatwego i efektownego można przygotować?

    składników na pół. Kotlety wieprzowe z salsą verde 4 grube plastry schabu po 200 g każdy pieprz młotkowany Salsa verde: 2 ząbki czosnku 3 filety anchois 1 pęczek natki pietruszki 15 liści bazylii 15 liści mięty 1 łyżka kaparów 150 ml oliwy Najlepiej użyć schabu z kością - mięso pieczone z kością ma