Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać

Zupa z melona

Autor
A A A

Średnia ocena potrawy

Oceń przepis (0 głosów)

Zupa z melona - składniki:
Zupa z melona - sposób przygotowania: Podgrzej bulion na średnim ogniu. Dodaj melona i gotuj około 15 minut, aż będzie miękki. Dodaj sos rybny, przypraw solą i pieprzem. Zdejmij z ognia, włóż dymkę i kolendrę, wymieszaj.

Informacje o Zupa z melona

  • Kuchnia katalońska w stylu Salvadora Dali

    rzadka, można dodać przyrumienioną bułkę. Podawać z mięsem muli. Zupa z melona i szynki serrano 1 schłodzony dojrzały melon, 4 plasterki suszonej szynki hiszpańskiej, sól, pieprz, oliwa. Melon i szynka suszona to połączenie