Mostarda di arance e cipolle
- 20 dag cebuli
- 30 dag pomarańczy
- 1 suszona ostra czerwona papryczka
- sól
- 17 dag cukru
- 4 łyżki białego octu winnego
Informacje o Mostarda di arance e cipolle
-
Babskie sprawy i potrawy
. MOSTARDA DI ARANCE E CIPOLLE (na 1 słoik) 20 dag cebuli, 30 dag pomarańczy, 1 suszona ostra czerwona papryczka, sól, 17 dag cukru, 4 łyżki
-
Cynk - wiosną zadbaj o odporność, piękną skórę i... wagę
. Pieczemy w 180 st. C przez godzinę i 15 minut. Wyjmujemy i odstawiamy do ostudzenia. Podajemy z mostarda di arance e cipolle i razowym chlebem. Autor: Teresa Capponi-Borawska . Przepis z magazynu "Kuchnia" Chrom pomoże ze słabością do słodyczy. Gdzie go szukać? »
-
Ciecierzyca - świetne źródło białka na śniadanie, obiad i... deser!
oliwą. Wkładamy do niej masę z fasoli. Pieczemy w 180 st. C przez godzinę i 15 minut. Wyjmujemy i odstawiamy do ostudzenia. Podajemy z mostarda di arance e cipolle i razowym chlebem. Autor: Tessa Capponi-Borawska Składniki: 250 g odsączonej ciecierzycy z puszki 2 łyżki oliwy 1 łyżka oleju
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki