Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Płotki i karaski w sosie pomidorowym
Płotki i karaski w sosie pomidorowym - składniki:
Płotki i karaski w sosie pomidorowym - sposób przygotowania:
Pomidory myjemy i kroimy na cząstki. Cebulę obieramy, kroimy i smażymy na oliwie w dużym rondlu. Dodajemy pokrojone (można je obrać, ale nie jest to konieczne) pomidory, czosnek, sól i pieprz. Gotujemy 10 minut. Wkładamy oczyszczone ryby (w całości), posypujemy posiekanym oregano. Dusimy razem 15 minut.
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki