Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Truskawkowa rukola
Truskawkowa rukola - składniki:
Truskawkowa rukola - sposób przygotowania:
Rukolę płuczemy, truskawki oczyszczamy i kroimy w ćwiartki. Oscypek ocieramy na tarce jarzynówce. Wykładamy na talerz, posypujemy pistacjami i skrapiamy oliwą.
Informacje o Truskawkowa rukola
-
Pieśń o czerwonej sałatce
Truskawkowa rukola 30 g rukoli 75 g truskawek 50 g oscypka 20 g wyłuskanych pistacji 50 ml oliwy aromatyzowanej granatami (lub zwykłej
-
Menu dnia z deserem rabarbarowym
Truskawki świetnie smakują nie tylko na słodko. Dobrze komponują się też w sałatach. Rukolę można zastąpić świeżym, młodym szpinakiem i dodać ulubiony ser. Truskawkowa rukola 30 g rukoli 75 g truskawek 50 g oscypka 20 g wyłuskanych pistacji 50 ml oliwy Rukolę płuczemy, truskawki
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki