Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Sola na szpinaku pod beszamelem
Sola na szpinaku pod beszamelem - składniki:
Sola na szpinaku pod beszamelem - sposób przygotowania:
Surowy szpinak myjemy, wrzucamy na 1 min do wrzątku i odcedzamy. Mrożony rozmrażamy i osączamy na sitku. Szpinak przyprawiamy solą, pieprzem gałką i zgniecionym czosnkiem. Układamy na spodzie naczynia do zapiekania, na nim surowe filety, polewamy sosem i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 st. na ok. 30 min.
Zapiekane naleśniki ze szpinakiem, ricottą i łososiem
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki