Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Bloody Bull (Bloody Mary z bulionem)
Bloody Bull (Bloody Mary z bulionem) - składniki:
Bloody Bull (Bloody Mary z bulionem) - sposób przygotowania:
Wszystkie składniki mieszamy w wysokiej szklance wypełnionej lodem. Dekorujemy selerem naciowym lub cytryną.
- 40 ml wódki
- 40 ml zimnego bulionu
- 40 ml soku pomidorowego
- sok z 1/2 cytryny
- 1 łyżka chrzanu
- kilka kropli sosu Worcestershire
- kilka kropli tabasco
- szczypta soli
- szczypta pieprzu
- lód
- seler naciowy lub cytryna do dekoracji
Informacje o Bloody Bull (Bloody Mary z bulionem)
-
Drink w wielkim mieście
Mocna rzecz dla twardej babki Bloody Bull (Bloody Mary z bulionem) 40 ml wódki 40 ml zimnego bulionu 40 ml soku pomidorowego
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki