Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Szaszłyk z langusty
Szaszłyk z langusty - składniki:
Szaszłyk z langusty - sposób przygotowania:
Langustę rozmrażamy przez noc w lodówce. Z musztardy, soku z cytryny, pieprzu i drobno posiekanej bazylii przygotowujemy marynatę. Obtaczamy w niej ogony i szczelnie przykryte zostawiamy na 2-3 godziny w lodówce. Owoce obieramy, kroimy na kawałki i na przemian z ogonami nadziewamy na szpadki. Pieczemy około 15 minut na rozgrzanym grillu.
Informacje o Szaszłyk z langusty
-
Z homarami pod gwiazdami
minut. Doprawiamy sokiem, pieprzem i solą. Szaszłyk z langusty (dla 4 osób) 2 opakowania mrożonych kawałków ogona langusty 2 łyżeczki delikatnej musztardy 2 cytryny 1/3
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki