Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać

Ciasto francuskie z kremowym chrzanem, koperkiem i wędzonym łososiem

Autor
A A A
  • Ciasto francuskie z kremowym chrzanem, koperkiem i wędzonym łososiem

    Fot. Marcin Klaban / Agencja Wyborcza.pl

    Poziom trudności: łatwe

    Region: inne

    Ilość osób: dla 4 osób

Średnia ocena potrawy

Oceń przepis (0 głosów)

Ciasto francuskie z kremowym chrzanem, koperkiem i wędzonym łososiem - składniki:
Ciasto francuskie z kremowym chrzanem, koperkiem i wędzonym łososiem - sposób przygotowania: Ciasto francuskie pieczemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu, studzimy i kroimy na kwadraty o boku 4 cm. Jogurt mieszamy z chrzanem i posiekanym koperkiem, doprawiamy solą i pieprzem. Na każdy kwadrat ciasta kładziemy łyżkę jogurtu oraz kawałek wędzonego łososia.