Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać

Włoska pasta fasolowa z octem balsamicznym

Autor
A A A

Średnia ocena potrawy

Oceń przepis (0 głosów)

Włoska pasta fasolowa z octem balsamicznym - składniki:
Włoska pasta fasolowa z octem balsamicznym - sposób przygotowania: Fasolę odsącz z zalewy, przepłucz wodą. Następnie zmiksuj na gładką pastę z oliwą i octem balsamicznym, dopraw solą i pieprzem. Rada: do pasty możesz dodać kilka kawałków suszonych pomidorów w oleju.
Pasta śniadaniowa z marchewek. Sześciopak wyrabiamy w kuchni!

Informacje o Włoska pasta fasolowa z octem balsamicznym

  • Niespodziewani goście? Te produkty warto mieć w spiżarni!

    Niespodziewani goście? Te produkty warto mieć w spiżarni!

    podawaj z grzankami lub chlebkiem pita. Rada: do przygotowania hummusu możesz też użyć oliwy, w której były pomidory. W wersji dla dorosłych dopraw masę ostrą papryczką. Autor: Zuzanna Wiciejowska Zobacz również: Falafel w sezamie Włoska pasta fasolowa z octem balsamicznym Kiełbasa z białą fasolą

  • Pewniaki z domowej spiżarni - co warto w niej mieć?

    Pewniaki z domowej spiżarni - co warto w niej mieć?

    naleśniku kładziemy łyżkę śmietany i cząstkę awokado. Zobacz również inne przepisy na dania z fasolą z puszki: Sałatka makaronowa z fasolą Kiełbasa z białą fasolą Włoska pasta fasolowa z octem balsamicznym Tuńczyk z kolorową fasolą Marynowana fasola Papryki chilli con carne Wegańskie