Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać

Pasta serowa z makrelą

Autor
A A A

Średnia ocena potrawy

Oceń przepis (0 głosów)

Pasta serowa z makrelą - składniki:
Pasta serowa z makrelą - sposób przygotowania: Makrelę obierz ze skóry i usuń ości. Ser biały, obraną makrelę, ser żółty i jajka zmiel w maszynce do mielenia mięsa. Do masy dodaj drobniutko pokrojoną cebulę, majonez i koncentrat pomidorowy. Wymieszaj i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Pasta śniadaniowa z marchewek. Sześciopak wyrabiamy w kuchni!

Informacje o Pasta serowa z makrelą

  • Proste i niedrogie dania z rybą

    Proste i niedrogie dania z rybą

    ostrą papryką w proszku czy ziołami. Pasta serowa z makrelą 1 duża makrela (około 300 g) 300 g białego sera (półtłustego) 150 g łagodnego sera żółtego, np. gouda 3 jajka 1 łyżka koncentratu pomidorowego 2 łyżki majonezu 1 mała cebula lub szalotka sól pieprz Makrelę obierz ze skóry i usuń ości