Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Sandacz zapiekany z masłem cytrynowym
Sandacz zapiekany z masłem cytrynowym - składniki:
Sandacz zapiekany z masłem cytrynowym - sposób przygotowania:
W misce wymieszać masło, natkę pietruszki, skórkę cytrynową, musztardę i chrzan. Rybę posolić. Jedną jej stronę posmarować cytrynowym masłem. Delikatnie zgiąć (można sobie pomóc, spinając rybę dużą wykałaczką). Ważne, by masło było w środku. Rybę przełożyć do naczynia do zapiekania. u Piec ok. 15 min w temp 180 st. C. Sandacza położyć na liściach sałaty rzymskiej. Polać sosem powstałym przy pieczeniu. Posypać białym pieprzem, skropić sokiem z cytryny.
Sandacz z kurkami, bobem i palonym masłem [Gotuj z Melanią]
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki