Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Salsa cytrynowo-ogórkowa
Salsa cytrynowo-ogórkowa - składniki:
Salsa cytrynowo-ogórkowa - sposób przygotowania:
Cytrynę umyć. Dokładnie obrać. Nożem wykroić cytrynowe cząstki. Pokroić na mniejsze kawałki. Wymieszać cytrynę, ogórki, koper. Dodać oliwę. Przyprawić solą. Odświeżająca salsa świetnie pasuje do grillowanych owoców morza, kurczaka i wieprzowiny.
- 1 cytryna
- 1/2 pęczka kopru drobno pokrojonego
- 2 łyżki oliwy z oliwek
- 2 małe zielone ogórki pokrojone w kostkę
- sól
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki