Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać

Jajka faszerowane pieczarkowe

Autor
A A A

Średnia ocena potrawy

Oceń przepis (0 głosów)

Jajka faszerowane pieczarkowe - składniki:
Jajka faszerowane pieczarkowe - sposób przygotowania: Jajka Ugotować. Obrać ze skorupki. Przekroić na pół. Wyjąć żółtko. Przygotować nadzienie: Cebulę pokroić w drobną kostkę i usmażyć na oliwie z oliwek. Dodać pokrojone pieczarki. Smażyć, aż całość się zezłoci. Pieczarki zmiksować. Ugotowane żółtka utrzeć i wymieszać z grzybami. Dodać drobno pokrojoną natkę i tymianek. Do ugotowanych połówek jaj nałożyć grzybowy farsz. Dekorować szczypiorem.
Jajka faszerowane guacamole