Tarta z czerwoną cebulą i fetą
Informacje o Tarta z czerwoną cebulą i fetą
-
Feta na 9 sposobów
do piekarnika rozgrzanego do 210 st. C i piecz około 20 minut. Autor: Aneta Kosiba Złocista tarta z farszem z czerwonej cebuli zarówno doskonale smakuje, jak i prezentuje się na stole. Oprócz fety możesz posypać ją miękkim serkiem kozim. Tarta z czerwoną cebulą i fetą 2 łyżki oliwy z oliwek 2
-
Cebula na pierwszym planie
pieczenia blasze, ponownie odstawiamy do wyrośnięcia na ok. pół godziny. Pieczemy 20-25 minut w 160°C na złoty kolor. Podajemy ciepłe. Źródło: Miesięcznik Kuchnia Tarta z czerwoną cebulą i fetą 2 łyżki oliwy z oliwek 2 duże czerwone cebule obrane i pokrojone w piórka 2 łyżki brązowego cukru 2
-
Obiad w 30 minut - dziesięć przepisów
Jeśli jeszcze nie próbowaliście czerwonej cebuli w postaci takiej konfitury, koniecznie to zróbcie. Tarta z czerwoną cebulą i fetą 2 duże czerwone cebule obrane i pokrojone w piórka 2 łyżki brązowego cukru 2 łyżki octu balsamico 1 opakowanie ciasta francuskiego 100 g sera feta pokruszonego na
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki