Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać

Biała kiełbasa z miodem i piwem

Autor
A A A
  • Biała kiełbasa z miodem i piwem

Średnia ocena potrawy

Oceń przepis (6 głosów)

Biała kiełbasa z miodem i piwem - składniki:
Biała kiełbasa z miodem i piwem - sposób przygotowania: dla 4 osób Białą kiełbasę ponakłuwaj, podsmaż na rozgrzanym oleju, dodaj cebulę, miód, gałązki rozmarynu i przyprawy. Następnie wlej piwo i całość duś pod przykryciem na wolnym ogniu przez 20-30 minut, od czasu do czasu mieszając. Tak przygotowaną białą kiełbasę podawaj na ciepło lub na zimno z chlebem staropolskim.

Informacje o Biała kiełbasa z miodem i piwem

  • Przepisy z piwem na Dzień Piwowara!

    Przepisy z piwem na Dzień Piwowara!

    Smak potraw z białą kiełbasą budzi kontrowersje: jedni go kochają, inni nienawidzą. My w takich skrajnościach widzimy zaproszenie do kulinarnych podbojów. Polecamy, więc przepis mistrza kuchni Roberta Sowy - na białą kiełbasę po staropolsku. Z piwem i miodem. Biała kiełbasa z miodem i piwem 4 x

  • Z kiełbasą - apetyczne dania i przekąski

    Z kiełbasą - apetyczne dania i przekąski

    do 220 st. C i piec jeszcze 10 minut, by zapiekanka ładnie się przyrumieniła. Do białej kiełbasy duszonej w miodzie i piwie możesz podawać na przykład musztardę. Jeśli jednak nie przekonuje Cię takie połączenie, wypróbuj inne nasze przepisy na dania z białą kiełbasą . Biała kiełbasa z miodem i