Filet z łososia ze szparagami
Informacje o Filet z łososia ze szparagami
-
Paweł Pojawa - Plebiscyt 2008
Pawła: Filet z łososia ze szparagami, salsą pomidorową i sosem estragonowym (Dla 1 osoby) 100 g filetu z łososia sól pieprz kawałki skórki z cytryny
-
Szparagi klasycznie - przepisy na wiosnę
Paruzel dodała do nich jeszcze chrupiące ziarenka maku. Jeśli nie przepadasz za takimi eksperymentami, danie możesz serwować również z ulubionym sosem, np. z jogurtu lub śmietany z dodatkiem startej skórki z cytryny. Łosoś-szparagi-mak 2 x 200 g filetów z łososia pęczek szparagów zielonych 1 łyżka
-
Nie... zwykła kuchnia Kingi Paruzel
: 1 godzina czas całkowity: 80 minut ilość: 2 porcje Składniki: 2 x 200 g filetów z łososia pęczek szparagów zielonych 1 łyżka oliwy z oliwek 1 ząbek czosnku 2 łyżki sosu sojowego 2 łyżki miodu 2 łyżki oleju sezamowego 1 łyżeczka octu balsamicznego 2 łyżki maku sól morska cytryna Przygotowanie: 1
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki