Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Studencki szybki obiad
Studencki szybki obiad - składniki:
Studencki szybki obiad - sposób przygotowania:
Ryż gotujemy wedle instrukcji na opakowaniu, odcedzamy go, następnie do ryżu dodajemy mleko i cukier i gotujemy go na małym ogniu aż ryż wpije większość mleka (zrobi się miękki). Kiedy ryż przestygnie, dodajemy do niego wodę różaną (dwie kropelki), mieszamy, wkładamy go do lodówki na kilka minut i jemy!
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki