Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Pomidorki koktajlowe nadziewane ziołowym serkiem z awokado
Pomidorki koktajlowe nadziewane ziołowym serkiem z awokado - składniki:
Pomidorki koktajlowe nadziewane ziołowym serkiem z awokado - sposób przygotowania:
Awokado umyć i wydrążyć miąższ. Zmiksować z kremowym serkiem, parmezanem i bazylią. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Pomidorki umyć, odciąć czubki i wydrążyć środki. Napełnić kremową masą. Przed podaniem chłodzić ok. 1-2 godzin w lodówce.
- ok. 20 sztuk pomidorków koktajlowych
- 1 dojrzałe awokado
- kilka listków świeżej bazylii
- 1 łyżka kremowego serka
- 1 łyżka tartego parmezanu
- sól i pieprz do smaku
Zielony koktajl pod patronatem Izy Miko!
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki