Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Brzoskwinie z tuńczykiem
Brzoskwinie z tuńczykiem - składniki:
Brzoskwinie z tuńczykiem - sposób przygotowania:
Tuńczyka osączyć na sitku,przełożyć do miseczki. Natkę po umyciu i osuszeniu drobno posiekać. Wszystko pognieść widelcem, dodać majonez i wymieszać. Brzoskwinie wyjąć z syropu i każdą połówkę nadziewać masą, wstawić do lodówki, żeby przystawka się schłodziła i podawać na stół.
- 1 puszka brzoskwiń w syropie
- 1 puszka tuńczyka w oleju
- 1 mały pęczek natki pietruszki
- 2 łyżki majonezu
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki