Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać

Śledzie korzenne

Autor
A A A

Średnia ocena potrawy

Oceń przepis (10 głosów)

Śledzie korzenne - składniki:
Śledzie korzenne - sposób przygotowania: Śledzie odsącz, posyp przyprawami, pokrój cebulę na cienkie półplasterki, dodaj skórkę z cytryny, wymieszaj, zalej olejem w słoiku, odstaw. Rada: tak przygotowane śledzie korzenne możesz przechowywać do tygodnia w lodówce.

Informacje o Śledzie korzenne

  • Post sybaryty

    Post sybaryty

    będzie lekko chrupiąca i złocista. Śledź z suszonymi śliwkami w sosie ze śliwowicy i octu winnego (Dla 4 osób) 30 dag śledzi korzennych 1 czerwona cebula garść suszonych śliwek bez pestek

  • Zakupowy poradnik, czyli jak kupować, by nie zwariować (przed świętami)

    Zakupowy poradnik, czyli jak kupować, by nie zwariować (przed świętami)

    zalewa w beczce ma mocno mętny kolor i nie pachnie śledziami, zastanów się nad zakupem. Sprawdź świąteczne przepisy na: Śledzie w śmietanie Śledzie korzenne Większość z nas nie ma czasu, by samodzielnie kisić kapustę, dlatego coraz częściej decydujemy się na zakup gotowego produktu. W tym celu

  • Śledź - król polskiego morza na wigilijnym stole

    Śledź - król polskiego morza na wigilijnym stole

    suszonymi lub świeżymi owocami. Pomysłów na podanie śledzia - jak widać - jest bardzo wiele, prezentujemy kilka możliwości: Tatar ze śledzia Śledzie z suszonymi śliwkami i migdałami Śledzie z rodzynkami Śledź smażony podany na risotto z pęczaku Śledzie korzenne