Mus kawowo-czekoladowy
Informacje o Mus kawowo-czekoladowy
-
Królewskie menu na środek tygodnia
-czekoladowy 4 porcje mus: 225 g (2 i 1/4 tabliczki) czekolady (min. 50 proc. kakao) 3 łyżki esencjonalnego espresso 25 g (1/4 kostki) masła 4 jajka czekoladowe foremki: 200 g (2 tabliczki) gorzkiej czekolady (min. 70 proc. kakao) listki mięty do dekoracji Mus kawowo-czekoladowy - sposób przygotowania
-
Smakołyki na Dzień Czekolady
Zobacz przepis na mus kawowo-czekoladowy lub przepis na boca negra - ciasto czekoladowe z papryką . Lekka lub płynna konsystencja sprzyja wzbogacaniu kakaowych deserów o aromat, który urozaici ich smak. W przepisach na krem i mus z czekolady użyto popularnych i dobrze komponujących się z czekoladą
-
Ciepło? Zrób słodkości bez pieczenia!
martini lub szampana) albo pucharkach. Mus kawowo-czekoladowy (4 porcje) Mus: 225 g (2 i 1/4 tabliczki) czekolady (min. 50 proc. kakao) 3 łyżki esencjonalnego espresso 25 g (1/4 kostki) masła 4 jajka Czekoladowe foremki: 200 g (2 tabliczki) gorzkiej czekolady (min. 70 proc. kakao) listki mięty
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki