Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Filety z okonia na koperkowym pesto
Filety z okonia na koperkowym pesto - składniki:
Filety z okonia na koperkowym pesto - sposób przygotowania:
W malakserze zmiksuj zioła, orzechy, ser i olej.
Filety z okonia dopraw i usmaż na maśle.
Na talerzu rozprowadź warstwę sosu, a na tym ułóż filety z okonia.
- 600 g filetów z okonia
- 1/4 szklanki siekanego koperku
- 1/8 szklanki siekanej natki pietruszki
- 1/4 szklanki orzechów włoskich
- 1/4 szklanki startego sera Krauzer
- 1/2 szklanki oleju rzepakowego z Góry św. Wawrzyńca
- sól
- pieprz
- masło
Tanie pesto z rukoli i pestek dyni. Gotowe w 3 minuty
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki