Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Szaszłyki z polędwiczek w majonezie
Szaszłyki z polędwiczek w majonezie - składniki:
Szaszłyki z polędwiczek w majonezie - sposób przygotowania:
Polędwiczki pokrój w plastry o grubości 2 cm, dodaj drobno pokrojoną cebulę, sok z cytryny i majonez, dopraw solą oraz pieprzem i wymieszaj. Kawałki mięsa nabij na szpikulce i upiecz na grillu.
Informacje o Szaszłyki z polędwiczek w majonezie
-
Smakowite szaszłyki - nie tylko z mięsem
ten sposób możesz przygotować nie tylko wieprzowinę, ale również mięso drobiowe. Najlepiej, jeśli mięso poleży w marynacie przez minimum 0,5-1 godzinę (a najlepiej całą noc), dzięki czemu po upieczeniu będzie miękkie i soczyste. Szaszłyki z polędwiczek w majonezie 1 kg polędwiczek wieprzowych 2
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki