Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać
Kotlety mielone z kalafiorem i kapustą pekińską
Kotlety mielone z kalafiorem i kapustą pekińską - składniki:
Kotlety mielone z kalafiorem i kapustą pekińską - sposób przygotowania:
Kalafiora gotujemy, a następnie lekko rozgniatamy widelcem. Kapustę kroimy na cienkie paseczki. Mieszamy z mięsem, jajkiem, bułką, pestkami dyni i przyprawami. Formujemy kotlety, panierujemy je w bułce i smażymy.
Informacje o Kotlety mielone z kalafiorem i kapustą pekińską
-
Kotlet nie musi być nudny! Nie tylko schabowy
Ulubione kotlety mielone wzbogacone warzywami. Mięso mielone bardzo dobrze komponuje się z kapustą. Kotlety mielone z kalafiorem i kapustą pekińską Składniki dla 2-3 osób 1 opakowanie mrożonego kalafiora 10 dag kapusty pekińskiej 30 dag mielonego mięsa wieprzowo-wołowego 1 jajko 3 łyżki
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki