Tysiące przepisów z Ugotuj.to, Magazyn Kuchnia, Palce Lizać

Pieczony schab z tartym chrzanem

Autor
A A A
  • Pieczony schab z tartym chrzanem

Średnia ocena potrawy

Oceń przepis (1 głos)

Pieczony schab z tartym chrzanem - składniki:
Pieczony schab z tartym chrzanem - sposób przygotowania: Upieczony schab pokrój na cienkie plastry. Jajka posiekaj, wymieszaj z tartym chrzanem, dodaj posiekaną natkę pietruszki, dopraw solą i pieprzem i dokładnie wymieszaj. Zawiń farsz w plastry schabu i wstaw do lodówki. Możesz wcześniej polać je rozpuszczoną żelatyną, aby nie wysychały i dowolnie udekoruj. Podawaj z ciepłym pieczywem z ziołami. Rada: Zamarynowany z dodatkiem czosnku, soli, majeranku schab upiecz w piekarniku w 120 st. C.