Oscypek podpalany śliwowicą
Informacje o Oscypek podpalany śliwowicą
-
Kulinarne podróże. Sery z polskich gór
. Oscypek podpalany śliwowicą 2 dojrzałe oscypki 3 łyżki masła 1/2 szklanki śliwowicy łąckiej Oscypek podpalany śliwowicą - sposób przygotowania: Oscypki pokrój na 16 w miarę równych słupków i odstaw na pergaminie do podsuszenia. Masło powoli podgrzewaj do sklarowania i zlej na czystą patelnię. Na
-
Wakacyjne smaki
jeszcze nie serwowaliście płonącej potrawy, polecamy nasz poradnik w wersji wideo na temat flambirowania, który znajdziecie poniżej przepisu. Oscypek podpalany śliwowicą 2 dojrzałe oscypki 3 łyżki masła 1/2 szklanki śliwowicy łąckiej Oscypki pokrój na 16 w miarę równych słupków i odstaw na pergaminie
-
Smaki prosto z gór
karmelizuj na patelni razem ze smażonymi rybami, do uzyskanie żółto brązowego koloru. Autor: Mirek Drewniak Zobacz też przepis na pstrąga faszerowanego w boczku Znakomita przekąska na wieczór z przyjaciółmi. Oscypka podawaj z dobrym chlebem na zakwasie. Oscypek podpalany śliwowicą Składniki: 2
-
Śniadania -
Obiady -
Zupy -
Sałatki -
Ciasta -
Redakcja Ugotuj.to - ul. Czerska 8/10
- 00-732 Warszawa
- ugotuj.to@gazeta.pl
-
Porady. Jak zrobić? -
Ciasta i desery -
Nowalijki -
Napoje -
Kasze i ryż -
Przetwory
-
Gulasze -
Ryż -
Zapiekanki -
Makaron -
Ze świata -
Desery
-
Wigilia -
Obiad świąteczny -
Ryby -
Sałatki - Sałatka jarzynowa przepis
- Sałatka śledziowa przepis
- Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
- Sałatka z pieczonymi burakami i serem owczym
- Wigilijna sałatka z czerwonej kapusty
- Sałatka śledziowa z fasolą i ziemniakami
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym łososiem
- Sałatka z groszkiem i krewetkami
- Sałatka z uszkami
-
Ciasta -
Dodatki