Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gotując rosół postanowiłam zrobić coś z niczego... ;-)
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 214
Polecam.
Odsłon: 2238
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 127
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 388
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 76
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 214
Polecam.
Odsłon: 2238
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 127
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 388
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 76
Składniki
Po ugotowaniu rosołu z ( udka,pręgi i żołądków z włoszczyzną ),wyłowiłam marchewkę i żołądki - pokroiłam je na kawałki.Odlałam rosół i rozrobiłam w nim żelatynę.Do pojemniczków włożyłam podroby i marchewkę,zalałam wywarem z żelatyną i wstawiłam na noc do lodówki...
SMACZNEGO