Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Flaczki z żołądków są rewelacyjne.
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 124
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 93
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 456
Szybka zapiekanka makaronowa To najlepszy przepis dla zabieganych - zapieka...
Odsłon: 68172
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 124
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 93
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 456
Szybka zapiekanka makaronowa To najlepszy przepis dla zabieganych - zapieka...
Odsłon: 68172
Składniki
► Do rozpuszczonej kostki rosołowej wrzucamy żołądki, liść laurowy, ziele angelskie i gotujemy do miękkości. Ugotowane żołądki kroimy w plastry, marchewkę i pietruszkę ścieramy na tarce na dużych oczkach i spowrotem wszystko wrzucamy do wywaru z żołądków. Żołądki i jarzyny gotujemy jeszcze chwile żeby jarzyny się ugotowały, przyprawiamy do smaku. ► Cebulę kroimy drobno i smażymy na oleju i maśle na słomkowy kolor, dodająć około 2 łyżeczki mąki i robimy pływającą zasmażkę ( nie bać się nie zrobią się kluchy ) zasmażka musi być pływająca. ► Żołądki i jarzynki są już miękkie i doprawione do nich dodajemy zasmażkę / mieszamy /.