Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie ale dobre
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1080
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 174
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1080
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 174
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
marchewke obrać ,pokroic w plasterki,włozyc do garnka,zalać wodą ( tak aby zakryła warzywo)
kiedy bedzie taka prawie miękka dodac ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę
dodać kostki bulionowe,listek ,ziele,
doprawic sola i pieprzm i odrobina maggi
kiedy warzywa bedą miekkie troszke zageścic : małą lżeczke mąki rozmieszac z woda ,dodać łyżke smietany 18% i wlewać do warzyw ,mieszając
na koniec obficie posypac pietruszką,jesli ktos lubi mozna dodac troszke masła
dobrze smakuje ze smazoną rybą