Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 231
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 103
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 589
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 231
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 103
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 589
Składniki
Filety z łososia umyłem, osuszyłem, podzieliłem na 4 części. Przyprawiłem do smaku solą i pieprzem. Lekko obsmażyłem na patelni. Ułożyłem rybę na natłuszczonej blasze, obłożyłem po wierzchu truskawkami pokrojonymi na plasterki i startym na wiórki serem. Zapiekałem, aż ser się stopił. Można podać z podpieczoną bagietką.